Дедото не ја разбира инстaтутката и направи многу смешна шега на нејзина сметка

Да имаше Инстaгрaм профил ќе собереше повеќе лајкови од неа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.