Дедото реши со стапот да го избрка бикот кој мирно си стоеше крај патот

Бикот му одржа брутална лекција.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!