Дедото се најде на погрешно место, во погрешно време, среде протестите на Битпазар

Овде повеќе нема врска националноста, вакво полициско однесување е нетолерантно. Ова испаѓа не можеш по магарето, па удри по самарот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.