Дедото се заштитил со една од маските на бабата што не ги користи веќе со години

Идејата и не му е така лоша, затоа што оваа маска не пропушта течности :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.