Дедото сфати како да си ги дезинфицира рацете пред да застане во редот за влез во супермаркетот

Малку големо е шишето за дезинфекција, но тоа е затоа што многу луѓе влегуваат во супермаркетот, па да има за сите :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.