Дедото си ги почитува правилата да си ги дезинфицира рацете штом влезе во продавница

Со сокче со сокче, со што и да е, важно да се испочитува протоколот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.