Дедото во болница знае како да се справи со пациентот на соседниот кревет, кој ‘рчи додека спие

Го реши со 2-3 потега со бастунот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.