Дел од бугарските интелектуалци сфатија: „Значи затоа бил целиот притисок кон Македонија… Да се чувствуваме и ние претставени на ЕП во фудбал“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.