Демонстрант сака сам да го затвори сообраќајот – не денес пријател

Повеќе среќа наредниот пат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!