Денеска се отвори и воедно се затвори првиот бесплатен ресторан во Кочани

Бидејќи новите мерки налагаат така, нели? Погледнете за што станува збор.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.