Денот кога машкото дете ги засака темните чоколади

Зјапнал во тетките, не му е баш јасно што гледа, ама чувството е убаво :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.