Деталната дезинфекција е неопходна, барем во овој случај

За да не мисли многу што може да се случи најдобро е сите валкани делови да се покријат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.