Дете, вакви другари не ти требаат во животот!

Колку и да личи забавно и да не можеш да им се налутиш затоа што ти се другари, сепак за сѐ треба да има граница.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!