Детето ја проба првата пиперка во животот и му се допадна, НО…

Чекајте да дојде моментот кога почна лутото :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!