Детето дошло на рагби натпревар со тато и си добри еден незаборавен сувенир

Една недела ќе го боли, ама цел живот ќе си го памти и ќе ја чува топката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.