Детето е истрауматизирано затоа што слушнало нешто што не треба и ѝ кажува на својата постара сестра

Од една страна ти е жал за него, но од друга е многу смешно. Подобро тоа да слушне отколку кавги и навреди.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.