Детето фрли петарда во шахта, но не знае колку тоа може да биде смртоносно

Малиот за влакно избегна смрт иако мислеше само да се пошегува.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!