Детето го моли својот идол да не го напушта клубот

Децата се чисти души и треба да поминат многу години додека да сфатат колку се валкани парите и дека зад секоја ваква одлука стојат милионите.

Фудбалерот се вика Хуанми Калењан. Клубот кој го напушта е Боливар од Боливија, а премина во шпанскиот клуб Марбела.