Детето купило чоколадо за учителката од супермаркетот

Навистина на сликата на рекламата има чоколадо, а му се допаднало и пакувањето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.