Детето проба финта од интернет, да си го наполни телефонот во микробрановата печка

Само стави го внатре, вклучи ја микробрановата и ќе го наполниш еднаш засекогаш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.