Детето си нашло „чоколадо“ за учителката и решено е да си го купи

Пред да оди на училиште, Кири и неговиот татко влегле во продавница за да купат грицки. Татко му му кажал да земе една работа. Сепак Кири решил да ѝ даде подарок не својата учителка бидејќи таа многу сакала да јаде чоколадо.

Така тој прочитал на една кутија дека пишува чоколадо и си ја земал и не сака да ја врати, па дури и објаснува дека има два вида, од јагода и чоколадо. Ние веруваме дека учителката сака и вакво чоколадо и дека најверојатно би се израдувала, но малиот Кири ќе треба уште малку да почека додека да сфати за каков вид на „чоколадо“ станува збор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.