Детето учи како да кочи со велосипедот во итни случаи

Кога си многу залетан, ниту кочницата не те спасува. Само ова е решението!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.