Деверицата одлучи да ги почасти гостите со својот талент

Таа докажа дека е многу подалеку од точката во која беше мудро да престане да пие.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.