Девојчето ја откри класичната финта со Кока Кола и бонбонче Ментос

Само не сакаше да направи лом дома, па реши да го испие сѐ она што ќе излезе надвор од шишето. Погрешен чекор!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.