Девојчето искористило момент кога надвор сигурно нема полиција, за да отиде малку да се пониша среде полициски час

Сѐ ќе беше разбирливо, надвор да не истураше дожд.

Не е девојчето криво кога само тогаш сигурно нема полиција :).