Девојчето плаче затоа што злобната комшивка ѝ ги уништи уметничките дела

Жената едноставно нема срце и е полна со злоба. Ако толку ѝ пречеле цртежите на паркингот, можела да почека девојчето да си отиде.

Еден ценет наставник во основно велеше: Јас цел живот сум наставник и никогаш не сум расплакал дете, затоа што Бог ги брои неговите солзи.