Девојка се понудила да ги „отстрани“ поранешните партнери од фотографиите и бизнисот почна да ѝ цвета

Дали имате убава фотографија од одмор, но не можете да ја објавите затоа што околу вашата половина е раката на вашето поранешно момче? Оваа девојка има „лек“ за тоа, сѐ што треба да направите е да ѝ дадете 15 долари, односно ако дојдете на ред, затоа што очигледно е „преголема гужва“.

Оваа паметна деловна жена првично ја рекламираше услугата за 10 долари, но нејзиниот твит стана вирален и за неколку дена побарувачката беше толку голема што таа мораше да ги зголеми цените до 15 долари. Што велите вие за овој „бизнис план“? На крајот видете ѝ ја конкуренцијата, затоа што некој се понудил да го направи истото за 1 долар…

За 10 долари ќе го едитирам вашиот поранешен партнер од вашата фотографија, само за сериозни

А еве како тоа изгледа за 1 долар…