Девојката е во добра рамнотежа и покрај тоа што има прилично нефер распоред на тежината на телото

Со тек на времето научила да оди исправено без да трча нанапред, понесена од тежината :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.