Девојката има одлична техника за брзо и ефикасно менување бикини на плажа, без соблекувална

Техниката ѝ е толку добра што колку и да се трудите, ништо нема да видите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.