Девојката купила специјален јаглен, за да си ги избели забите и навистина и изгледаат побели

Кога се на црна позадина, работите личат побели, што значи производот делува :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.