Девојката микса во карантин, како и многу други, но почекајте да ја земе пеглата

Журката не е журка без пареа, но една работа никој не предвиде :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.