Девојката мислеше дека е Флеш и дека ако побрза ќе остане сува на дождот

Наместо само да се суши, сега ќе треба и да се пере :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.