Девојката мисли дека е вистински коњ!?

Норвежанката Кристина Ајла освен што трча како коњ, таа умее и елегантнот да прескокнува препраки, како што тоа го прават останатите коњи. Во едно интервју објаснува дека како дете сакала да биде куче, но кога пораснала сфатила дека таа всушност е коњ.

Ајде гасете ги компјутерите и телефоните! Доста е интернет за денес!