Девојката можеби е мала, но има тешка рака

Не сакаш да изнервираш ваква жена!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!