Девојката му го прави предизвикот со бањарка на „среќниот“ маж, но дојде жена му

И забавата започна… односно заврши :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.