Девојката му рекла да прават јога за парови, а тој се согласил

Набрзо потоа зажали, но од позата во која го стави, нема мрдање :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.