Девојката на брат ми ‘рчи како маж

Не можел да спие од неа, па решил да ја сними, а братот гајле нема преморен :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.