Девојката не е баш импресионирана од новиот автомобил на нејзиниот дечко

Авторот ја раскажува приказната позади видеото:

„Мојата девојка е на колеџ и патуваше 6 часа за да ме види за викенд. Јас штотуку завршив со правењето на автомобилот Корвета Ц6 од 2006 г. Саботата ни беше ден планиран за на плажа, но наместо тоа јас решив да свртиме некое крукче со автомобилот, затоа што имав трка таа вечер. Таа беше изнервирана поради целата ситуција, па претходно се расправавме за тоа како секогаш за мојот автомобил бил на прво место, а не таа и како што можете да забележите, таа беше тажна. Затоа, го пуштив телефонот да снима и се обидов да ја расположам на мој начин, мислејќи дека сум смешен.“