Девојката не може да си го отклучи автомобилот, а дожд истура како од кофа, КОГА НАЕДНАШ… Ѝ светна!

Да беше сама, да речеш самата си е крива, а другарите што да кажат?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.