Девојката несакајќи го изведе најсмешното ставање на ѕвездата на врвот на елката

Тоа што ѕвездата се искриви беше само почеток и ги испровоцира следните настани.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.