Девојката премногу сакаше да победи и да му одржи лекција на мажот

Навистина се потруди и даде сѐ од себе, а резултатот видете го сами.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.