Девојката проба едно од најлутите пиперчиња во светот, а нејзините реакции се посмешно отколку што очекувавме

Во моментот кога го вкуси „Хабанеро“ пиперчето, заборави дека ја снимаат и од голема девојка се претвори во мало дете кое не знае што прави.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.