Девојката реши сама да си направи фризура со рамни шишки… Колку тешко може да биде?

Наместо да фрла пари за фризери, може да ги искористи за нешто попаметно, како на пример за приватни часови по физика.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.