Девојката сакаше да повежба малку јога и да покаже колку е згодна, НО…

На нејзиниот другар не му се допаѓа таа идеја, па ѝ го саботираше видеото на смешен начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.