Девојката се фали на социјалните мрежи дека има многу пари

Од каде да знае дека има фанови кои ја следат насекаде. Овој ја следел некое време, пред да ѝ го направи видеото вирално :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.