Девојката си фатила инстаграм модел по кој копнеат илјадници други девојки

Да погледнеме што има на менито, а што всушност добиваш во порцијата?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.