Девојката си нарачала розов латекс минич од интернет, за многу важна забава, а добила…

Лорен Томпсон од Велика Британија сакала на забавата да изгледа спектакуларно во стилот на Ким Кардашијан, а ова фустанче од интернет било идеално за тоа. Латексот со својот сјај ги нагласува облините на женската фигура, но девојката подобро да си облекла една вреќа за ѓубре отколку ова.

Но, за секој проблем има решение, така што девојката се снајде како да изгледа пристојно на забавата.