Девојката си нарачала убав фустан преку интернет, а тоа што го добила не се објаснува со зборови

Уште еден доказ дека купувањето алишта преку интернет, без воопшто да го пробате или барем да го видите моделот во живо е најризично. 26-годишната Натали Вајвер си го купила овој атрактивен зелен фустан и имала намера да го носи на свечената семејна вечера. Бидејќи фустанот имал две големини, Натали одлучила да го нарача поголемиот, за да биде сигурна дека фустанот нема да и биде мал. Да погледнеме што добила.