Девојката снима видео за социјалните мрежи, како се тркала по спалната, НО…

Спалната изгледа не е баш спална :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.