Девојката виде на интернет како се прави маска од градник, па реши и таа да си направи од еден свој

Резултатот е прилично смешен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.